NCC

Projektchef Building

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Projektchef med personalansvar!

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

Din framtid!

Som projektchef/nyproduktion hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt beroende på projektens storlek. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Naturligtvis genomförs detta i överensstämmelse med NCC:s värderingar och policys. Du leder produktionsprocessen, enligt NCCs verksamhetssystem, tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

 

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel d.v.s. hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi beter oss mot såväl kunder så som mot våra kollegor.

 

Som projektchef har du dessutom ett chefsansvar för ett antal platschefer och arbetsledare vilket bl.a. innebär löne- och medarbetarsamtal med dessa samt ett ledaransvar för våra yrkesarbetare. Du rapporterar till en av våra produktionschefer.

 

 

Vi söker dig som har…

 • Byggteknisk utbildning.
 • Mångårig erfarenhet av byggproduktion.
 • Arbetat i ledande position under några år antingen som tung platschef eller projektchef/arbetschef.
 • Goda kunskaper om produktionsplanering- och kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder.
 • Vana vid ekonomiskt ansvar.
 • Goda kunskaper i entreprenadjuridik.

 

 

Föra att klara rollen krävs även...

 • Att du är intresserad av en roll där ditt ledarskap och din produktionskompetens kommer att sättas på prov.
 • Har en positiv inställning samt visar stort engagemang då vi vet att detta påverkar dina medarbetare på ett positivt sätt och att ni därigenom klarar av att driva ett eller flera projekt mot uppsatta mål. Detta kräver stark drivkraft, stor trygghet och integritet.
 • Är en närvarande chef som trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare och vill aktivt bidra till deras utveckling.
 • Är tydlig och klar i din kommunikation, kan prioritera och delegera samt följa upp för att säkerställa att arbetsuppgifterna blir utförda rätt och i tid.
 • Har lätt för att bygga nätverk, skapa och upprätthålla relationer med såväl kunder som andra intressenter.
 • Att du är prestigelös och ödmjuk! Ha roligt!
 • Att du som ledare och chef känner dig bekväm med NCCs grundläggande värderingar - Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda- och att du är en förebild gällande efterlevnaden av dessa.

 

 

Att bli en del av NCC

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Helsingborg.

B-körkort är ett krav.

 

Kontakta gärna Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 3 september 2018.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 3 september . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Building