NCC

Projektchef Bostad - NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala? Vi söker nu en Projektchef till vårt bostadsteam!

 

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,3 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av staden såsom Senapsfabriken, Åsikten, Segerstedthuset och Ångströmlaboratoriet vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, samverkan, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

 

 

Vi erbjuder dig

Som Projektchef inom bostad ansvarar du för ett eller flera bostadsprojekt, där du leder produktionsprocessen tillsammans med platschefer och produktionschef. Du har ett övergripande ansvar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls utifrån bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Som projektchef stöttar och coachar du platscheferna, har personalansvar inom din enhet och ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

 

En viktig del i rollen som Projektchef är också att medverka i tidiga skeden. Här ansvarar du för att involvera berörda medarbetare för att tillsammans med dem definiera produkt och produktionsmetod, i syfte att skapa rätt förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet.

 

Som Projektchef är du en del av vår produktionsorganisation och rapporterar till vår Produktionschef för Bostad. Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.

 

Vi sitter i helt nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan inom hela organisationen.

 

 

Du känner igen dig i en eller flera av nedanstående punkter:

  • Vi tror att du har ett involverande och coachande ledarskap samt har ett genuint intresse av att leda människor. Du vill uppnå resultat tillsammans med dina medarbetare och vill gärna vara med och utveckla samt inspirera både individer och gruppen.
  • Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt har tidigare erfarenhet från flertalet bostadsprojekt.
  • Du har ett strukturerat arbetssätt, skapar och utvecklar goda relationer samtidigt som du arbetar mot tydliga mål.
  • Vi tror att du som person är analytisk samt uppskattar att driva igenom förbättringar och lösa problem som uppstår.
  • Du identifierar dig med våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda

 

Väx vidare med oss!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för nå vår ambition med stolta och nöjda medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Roger Barkman på 070-376 27 50 eller roger.barkman@ncc.se

 

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2020-01-20, men urvalsarbetet sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 18 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Bostad - NCC Building Uppsala, Gävle/Dala