NCC

Projektchef Betong till NCC

”NCC är ett familjärt och stort bolag med många resurser för att ta sig an komplexa projekt. Rollen som Projektchef är väldigt rolig om du motiveras av att utveckla andra samtidigt som du får jobbar nära ledningsgruppen och vara med och fatta beslut. En viktig roll för NCC’s framtid helt enkelt!”

Johan Henningson, tidigare Projektchef nv. Produktionschef


Vi söker nu en Projektchef för våra Betongarbeten inom NCC Infrastructure i Stockholm. Som Projektchef får du vara med och påverka genom hela produktionsprocessen, från att vi lämnar anbud till att slutprodukten lämnas över till kund.Din roll
Som Projektchef ansvarar du för ett eller flera projekt parallellt och leder produktionsprocessen tillsammans med platschefer och produktionschef. Du har ett övergripande ansvar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls samt att projektet genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. I rollen stöttar du platscheferna för att projekt ska kunna genomföras med högsta möjliga produktivitet samt i överensstämmelse med NCC:s värderingar. Som Projektchef har du personalansvar för tilldelade resurser inom din enhet samt ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar aktivt i utvalda avdelningsgemensamma frågor och fullföljer uppdrag utifrån avdelningen gemensamma handlingsplan.


Din bakgrund
För att bli lyckosam i rollen behöver du ha kunskaper inom produktionsprocessen, planering, produktionskalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi söker därför dig som har en byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet från vår bransch, gärna i en motsvarande befattning. Vi vill även komma i kontakt med dig som kanske arbetar som platschef idag, och gärna skulle vilja utvecklas i rollen som Projektchef. För denna rekrytering är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från betongarbete alternativt har ett stort intresse för att lära dig!


Din profil
Vi värderar samarbete högt och ser därför att en framgångsrik Projektchef skapar och upprätthåller en bra relation till såväl medarbetare som kunder. För att bli lyckosam i rollen tror vi även att du är affärsmässig, prestigelös och tycker att det är roligt att få vara med och utveckla NCC:s verksamhet. Eftersom rollen innebär många kontaktytor såväl interna som externa, är det viktigt att du är nätverkande och trivs i det sociala rummet. Goda kunskaper inom svenska och engelska är därför ett krav.


Vi erbjuder
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i ett framstående och långsiktigt projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Din ansökan
Vill du vara med när vi utvecklar Stockholms infrastruktur? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 13 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Hans Qvarnström 0705 – 51 66 25, eller ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0790 - 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.Kontaktpersoner:

Hans Qvarnström
HR Specialist
0705 - 51 66 25
johanna.liedberg@ncc.se

 

Hanna Liedberg
0790 - 72 78 12

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Betong till NCC