NCC

Projektchef Betong

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Till vår Betonggrupp inom NCC Civil Väst utökar vi nu teamet med en Projektchef! Drivs du av att utveckla och leda personal och har en gedigen erfarenhet inom tunga anläggningsprojekt kan det vara dig vi söker! 

Dina nya utmaningar

Inom anläggning arbetar vi med både större och mindre projekt så som broar, vägar, gator och markarbeten. Vi har flera stora projekt framöver varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för betong.  Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt se till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policy, lagar och avtal. Som projektchef har du personalansvar för de platschefer och arbetsledare och yrkesarbetare som arbetar i projekten du innehar. 

Din Profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en byggteknisk utbildning med minst 5 års erfarenhet som Platschef. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med betong. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Som person är du en trygg och stabil ledare som trivs i en miljö med att coacha och utveckla dina medarbetare. Du drivs av att lösa problem och har lätt för att engagera personer omkring dig. Vidare är du kommunikativ, affärsmässig och gillar att arbeta i en miljö med snabba förändringar.

Kom och väx hos oss!

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss! 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i Göteborg.

 Kontakt

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Björn Locke på telefon 0705-368976.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-05-25.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Betong