NCC

Projektchef Betong

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Söker du en ny utmaning med stort ansvar? Till vår region NCC Civil West söker vi efter vår nya Projektchef. Här kommer du att ges ett stort ansvar där du kommer att arbeta med att driva och utveckla en reda intressanta projekt i regionen.


Dina nya utmaningar
I din roll som Projektchef kommer du att tillhöra en grupp på cirka 35 tjänstemän som utför betong och större infrastrukturprojekt. Du kommer att inneha ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar samt är även delaktig i anbudsprocessen.Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policy, lagar och avtal. Som projektchef har du även fullt personalansvar för ett antal tjänstemän och yrkesarbetare inom gruppen.


Din Profil
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en byggteknisk utbildning med flerårig erfarenhet i ledande position inom produktion. Du bör minst inneha Anläggningsbetong klass 1.

Vidare har du mycket goda kunskaper om produktionsprocessen, gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Som person är du en trygg och stabil ledare som trivs i en miljö med att coacha och utveckla dina medarbetare. Du drivs av att lösa problem och har lätt för att engagera personer omkring dig. Du är kommunikativ, affärsmässig, en god förhandlare och trivs i en miljö med snabba förändringar.


Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare med placering på kontoret i Göteborg. Dagliga resor i tjänsten förekommer. 
 

Kom och väx hos oss!
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Här kan du läsa mer om oss:
https://www.ncc.se/vart-erbjudande/infrastruktur/


Ansökan
Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 23 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Produktionschef Ola Granbom på tel. 0705-609066. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist Jonas Andersson på tel. 0790-787939.

Vi ser fram emot din ansökan!Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 24 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Betong