NCC

Projektchef

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du erfarenhet av byggproduktion, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building i Gällivare söker nu efter dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som ledare och tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare få verksamheten i Gällivare/Malmfälten att växa ytterligare.

Dina nya utmaningar
Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för enheten i Gällivare. Du får ett övergripande ansvar att ta fram budget för projekten, planera dem samt säkerställa att de genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Som Projektchef hos NCC har du även ett övergripande ansvar för affären samt i uppgift att se till att ni arbetar enligt NCC:s värderingar och policys.

I rollen ingår kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar i alla delar av verksamheten från anbudsförfrågan, fördelning av resurser till miljö och kvalitet. Du arbetar för att skapa en attraktiv arbetsplats genom att värna om att alla medarbetare mår bra och utvecklas i sina roller och team.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö där vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande förhållningssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt, stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera. Du arbetar även för att införliva NCC:s värderingar i det vardagliga arbetet som är tillit, ärlighet, respekt och framåtanda.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av byggproduktion, gärna från roller som platschef eller projektchef/arbetschef. Vi ser att du har goda kunskaper i produktionsplanering samt kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Utöver detta ser vi att du har vana av ekonomiskt ansvar samt är väl inläst i entreprenadjuridiken.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt ledarskap, varför vi bland annat ser att du har tidigare erfarenhet från ledande roller.

Som person är du ansvarstagande, team-orienterad, ödmjuk och pedagogisk. Du är en naturlig relationsbyggare med positiv inställning och lättsam attityd. En person som sätter laget framför jaget och vill uppnå höga kvalitativa resultat tillsammans med andra och leverera en bra slutprodukt till kunden. En god ledare som vet hur man tar människor och motiverar andra till resultat.

Hos NCC får du möjlighet att påverka din egen kompetensutveckling och framtid men även enhetens riktning.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Gällivare

B-körkort är ett krav.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Andreas Rydberg, 070-397 46 20. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-01-31.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef