NCC

Projektchef

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion med goda ledaregenskaper och söker en ny utmaning i en högpresterande avdelning?

På NCC Building Väst har en rad stora och komplexa projekt i regionen på gång och utökar nu vår organisation med ytterligare en kollega

Vi söker nu efter vår nästa Projektchef med flerårig byggbakgrund som vill fortsätta utvecklas som ledare och arbeta med en rad intressanta projekt i regionen!

Dina nya utmaningar

Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt beroende på projektens storlek. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Naturligtvis genomförs detta i överensstämmelse med NCC:s värderingar och policys. Du leder produktionsprocessen, enligt NCC:s verksamhetssystem, tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel d.v.s. hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi uppför oss mot såväl kunder så som mot våra kollegor.

Som projektchef har du dessutom ett personalansvar för ett antal platschefer och arbetsledare vilket bl.a. innebär löne- och medarbetarsamtal med dessa.

Din Profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av byggproduktion som platschef eller projektchef/arbetschef. Du har goda kunskaper i produktionsplanering samt kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Vi förutsätter att du har vana vid ekonomiskt ansvar samt är väl inläst i entreprenadjuridiken.

Som ledare inom NCC lever du efter våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda. Du är närvarande, ödmjuk och en förebild gentemot andra såväl medarbetare och kunder. Vidare är du engagerad, målmedveten och har en positiv inställning samt en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, bygger nätverk och utvecklar långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter.

Jobba på NCC

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.

B-körkort är ett krav.

Kontakt

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Thomas Rutgersson på 0706-71 51 75. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist Jonas Andersson på 0790–78 79 39. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 2018-12-06.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbes kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef