NCC

Projektchef

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Projektchef Infra
NCC Civil South ser positivt på framtiden inom Infrastructurprojekt. Därför kommer vi att behöva förstärka vår organisation med en Projektchef till produktionsgrupp Infra.

 

 

Rollen hos oss
Som Projektchef inom produktionsgrupp Infra har du ansvar för projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. I rollen ingår att stötta platschefer så att projekt kan genomföras med högsta möjliga produktivitet samt i överensstämmelse med NCCs värderingar, policys, lagar och avtal samt utifrån NCCs verksamhetsystem.


Du har operativt personalansvar för tilldelade resurser inom din enhet samt ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar aktivt i utvalda regionsgemensamma frågor och fullföljer uppdrag utifrån regionens gemensamma handlingsplan. Du rapporterar till Produktionschefen.

 

 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som projektchef. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning samt mycket goda kunskaper om produktionsprocessen, med fokus på planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du har stor vana att driva byggprojekt, har goda ledaregenskaper och är intresserad av att utveckla medarbetare. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

 

 

Dina egenskaper
Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga och har ett stort kundfokus. Du trivs med att ta ansvar samt har förmåga att fatta beslut.

 

 

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med grundplacering i Malmö men produktionsgruppen Infra arbetar med olika spännande projekt främst i geografin Skåne-Halland-Småland-Blekinge. Körkort krävs.

 

 

Kom och utvecklas!
Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Produktionschef Christer Stenson, 
christer.stenson@ncc.se

 

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 17 augusti.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef