NCC

Projektchef

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Efter våra framgångar i Värmland vill vi fortsätta att expandera. Vi ser mycket positivt på framtiden inom markverksamheten i Värmland och söker nu en projektchef.

Här är dina nya utmaningar
Inom mark arbetar vi med både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden, kontorshus, industribyggnader. Vi har flera intressanta projekt framöver varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för mindre till medelstora markprojekt. Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC's värderingar, policy, lagar och avtal. Som projektchef har du personalansvar för de platschefer och arbetsledare och yrkesarbetare som arbetar i projekten.

De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från branschen och en relevant utbildning. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har ett stort intresse för produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik. Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Du är en god nätverkare som trivs med att etablera goda kontakter med kollegor, kunder och andra intressenter. Vi tror också att du har förmåga att behåll lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Värmland. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx med oss! 
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Anna Arnfeldt 070-324 40 20. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-specialist Jonas Hermansson 079-078 79 93.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef