NCC

Projektchef

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen hos oss

Inom mark arbetar vi med både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden, kontorshus, industribyggnader. Västernorrland och Sundsvall går en spännande framtid till mötes när det gäller infrastrukturprojekt och vi har flera intressanta projekt framför oss.

Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för enheten Mark i Sundsvall som i dagsläget består av 25 medarbetare. Du har ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC's värderingar, policy, lagar och avtal. Du kommer även ingå som en naturlig del i anbudsarbetet, främst för att säkerställa erfarenhetsåterföring samt att de mest framgångsrika produktionsmetoderna tillämpas. Att tillsätta rätt organisation för projektet är självklart en viktig uppgift för dig i vår process. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt, stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

 Dina erfarenheter

Du har flerårig erfarenhet från branschen och en relevant utbildning på högskolenivå. Du har arbetat i ledande position under några år antingen som platschef eller projektchef. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

 Dina egenskaper

Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Du är en trygg och närvarande chef som trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare och vill aktivt bidra till deras utveckling.

Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal.

Du är en god nätverkare som trivs med att etablera goda kontakter med kollegor, kunder och andra intressenter. Vi tror också att du har förmåga att behåll lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press. Vidare är du bra på att strukturera och organisera ditt arbete.

 Ytterligare information

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort är Sundsvall men ett visst resande i tjänsten ingår. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Produktionschef Mikael Dahlberg på 070-316 93 08. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-04-04.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Cecilia Romö
HR Partner
079-0787957
cecilia.romo@ncc.se 

Mikael Dahlberg
Produktionschef
070-316 93 08
mikael.dahlberg@ncc.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef