NCC

Projektchef

Har du idag en roll som Projektchef/Arbetschef eller är senior Platschef/produktionschef och känner att du saknar personalansvaret? Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer att få möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt vara övergripande ansvarig för och vara delaktig i att bygga projekt i vår geografi. Vill du ingå i ett starkt team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt, då är det på NCC du ska arbeta.

 

Rollen som Projektchef

I rollen som Projektchef hos oss på NCC har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt beroende på projektens storlek. Du får ett övergripande ansvar för att projekt genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar i överensstämmelse med NCC:s värderingar och policys samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls.

 

I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du leder produktionsprocessen tillsammans med platschef och övriga medarbetare och stödfunktioner i projektet. Som projektchef har du dessutom ett personalansvar för ett antal platschefer, projektingenjörer och arbetsledare vilket bland annat innebär löne- och medarbetarsamtal. Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö.

 

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

Din profil

För att vara framgångsrik i den här rollen har du en mångårig erfarenhet av byggproduktion i en roll som platschef, projektchef, arbetschef eller motsvarande. NCC driver i huvudsak stora och komplexa byggprojekt varför det är en fördel om du har erfarenhet från just detta. Du behöver ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i produktionsplanering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid ekonomiskt ansvar samt är väl inläst inom entreprenadjuridik.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektstorlek från 100 Miljoner kr och uppåt samt att du har en god förståelse för partnering- och samverkansprojekt.

 

Som ledare är du närvarande och vill vara en förebild med hänsyn till våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit. Du är målmedveten, har en positiv inställning med en förmåga att engagera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, bygger nätverk och utvecklar långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Västerås eller Eskilstuna med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-08-21. Fortlöpande urval sker efter vår semesterperiod vilket är v28-31, under denna period bör du inte förvänta dig något svar.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 4 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef