NCC

Projektadministratör till Västlänken

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu söker vi en projektadministratör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vill du ha ett varierat arbete där du träffar mycket människor och är den där personen som folk söker sig till när de behöver hjälp?  Och dessutom vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt ska du läsa vidare.

 

Rollen som Administratör  

Hur kan din dag se ut som Projektadministratör?

En stor del utav tjänsten innefattar att hantera vårt interna fakturasystem Billy. Granska, attestera och hantera fakturor.

Men även inköp och beställning utav tex. arbetskläder, kontorsmaterial, kanelbullar till kanelbullensdag, hygienartiklar och allt där emellan.

 

Du är kontaktperson för städbolagen, uthyrningsfirmor, frukostbeställningarna och du har stenkoll på när den nya kollegan börjar - för du har redan beställt arbetskläder, koordinerat kontorsmaterial och ställt fram en blomma.

Du hjälper till att kommunicera ut information som kan komma från centralt håll, men även deltagarlistor, informationsmöte eller varför inte ta in offert på kommande julbord?

 

Känner du dig träffad av denna beskrivning? Isåfall är du säkerligen en person som trivs att arbeta strukturerat, ge härlig service, har en god kommunikationsförmåga och älskar att hoppa in där det behövs. Gör du detta med ett genuint leende är det såklart också en fördel!

 

Du kommer att ingå i produktionsorganisationen men även ingå i ett mindre team av övriga administratörer inom projektet.

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vill du jobba i ett internationellt projekt, lokalt? Då är detta rollen för dig!

 

Din profil

Vi söker dig som har en relevant bakgrund och gärna arbetat några år. Du har en bakgrund som tex. administratör, ekonomi eller varför inte receptionist?

Har du jobbat i liknande roll tidigare är detta en fördel!

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader som start på projekt E05 Korsvägen i centrala Göteborg med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Vill du läsa mer om projektet kan du läsa vidare här.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-12-01. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sebastian Hårdh på sebastian.hardh@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektadministratör till Västlänken