NCC

Project Manager Marketing Sverige

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

NCC Property Development söker nu en Project Manager Marketing för vår svenska verksamhet. Din huvuduppgift är att marknadsföra och stötta uthyrningen av våra kommersiella fastighetsprojekt. Du ingår i den Nordiska marknadsavdelningen och rapporterar till Head of Marketing Nordic.

 

 

Din nya utmaning

I rollen som Project Manager Marketing kommer du att initiera, planera, driva och följa upp marknadsaktiviteter för våra fastighetskoncept. Du arbetar i team tillsammans med fastighetsutvecklare och säljare för att få saker att hända. För att lyckas i rollen behöver du ha kompetens att skapa intresseväckande och nyskapande marknadsföring, vara idé- och initiativrik och ha en förmåga att genomföra aktiviteter självständigt enligt plan. Vi söker en person som har ett starkt driv och engagemang kombinerat med en förmåga att ligga i framkant och leverera effektiva lösningar inom såväl marknadsföring som konceptutveckling. Målgruppsanalys och strategiskt tänk kombinerat med operativ och taktisk förmåga att självständigt genomföra aktiviteter är viktiga beståndsdelar. 

 

 

Tjänsten i korthet

 • Strategi, planering och genomförande av marknadsaktiviteter.
 • Skapa innehåll för webb och sociala medier.
 • Projektledning av event.
 • Uppdatering av kanaler.
 • Stötta säljteamet med säljmaterial och effektiv marknadsföring.

 

Dina erfarenheter och egenskaper

 • Erfarenhet av att arbeta integrerat med B2B marketing.
 • Stark på contentproduktion; bild, text och film.
 • Spetskompetens inom digital marknadsföring.
 • Van att jobba med sociala medier och web.
 • Erfarenhet av konceptutveckling och konceptmarknadsföring.
 • Van att arbeta med målgrupper och segmentering
 • Kunskap inom CRM och market automation är ett plus.
 • Van beställare och kravställare.
 • Prestigelös teamspelare med ett flexibelt mindset och en stark vilja att leverera effektiv marknadsföring.

 

Ytterligare information

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna eller i Göteborg. Vi har fastighetsprojekt i hela Sverige och tjänsten innebär regelbundna resor till de större städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lind, Head of Marketing Nordic, 08-5855 1726, efter den 11 augusti på grund av semester.

 

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Välkommen att söka ett fantastiskt roligt jobb och bli en del av ett dynamiskt och ambitiöst marknadsteam!

 

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2019.

 

NCC Property Development (PD) är ett av fem affärsområden inom NCC AB. Affärsområdet driver fastighetsutveckling av kommersiella fastigheter genom projektplanering från identifiering av mark, detaljplaneprocess, utformning och uthyrning, entreprenadgenomförande samt slutförande. NCC PD är ett långsiktigt utvecklingsbolag. Varje projekt säljs till förvaltande bolag i samband med färdigställande.  

 

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Project Manager Marketing Sverige