NCC

Produktionschef Large Civil Projects NCC Infrastructure

Vi på NCC strävar efter att skapa en miljö där vi tillsammans kan möta och övervinna tekniska utmaningar med glädje och stolthet. Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder stora infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige. Inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser för att möta de krav som ställs på den här typen av stora projekt – från anbud till färdigt projekt.

 

Rollen som Produktionschef

Som produktionschef på Large Civil Projects är du ansvarig för ledningen och genomförandet av infrastrukturprojekt i miljardklassen. Din huvuduppgift inkluderar att strategiskt och operativt säkerställa att produktionen håller sig inom överenskomna tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du leder och utvecklar produktionspersonal i ledarskaps- och projektfrågor, fördelar produktionsresurserna samt optimerar bemanningen i produktion. Du bidrar med din specialistkunskap inom både produktionsområdet och av stora komplexa projekt samt säkerställer effektiv produktion och en säker arbetsplats.

 

Rollen innebär följande:

• Huvudansvar för planering, koordinering, genomförande och uppföljning av de olika områdena inom produktionen i projektet

• Säkerställa att projektet följer bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att arbetet sker i enlighet med processerna i verksamhetssystemet och dokumenteras på erforderligt sätt

• Ytterst ansvarig för produktionsprocessen, val av produktionsmetoder och projektets logistik

• Personalansvar för tilldelad personal samt ansvarig för resursplaneringen inom produktionen, inkl. externa resurser

• Arbetsmiljöansvar enligt arbetsmiljödelegering

 

Du är den sammanhållande och motiverande kraften i ditt team på projektet och du arbetar aktivt med att utveckla medarbetare och rollen kan innebära personalansvar.

 

Projekten är ofta samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll och ingå i projektets ledningsgrupp.

 

Din profil

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av produktion och produktionsledning, företrädesvis i stora och komplexa projekt över ca en halv miljard. Du har produktionsteknisk kompetens och erfarenhet av personalledning samt utförande- och totalentreprenader.

 

Rollen kräver att du har strategisk kompetens och förståelse för anläggningsprojekt samt vilka parametrar som påverkar en lönsam produktion. Du har mycket god förståelse för produktionsledning med förmåga att förstå samband mellan kalkyl, planering, ekonomistyrning, inköp, projektering och produktion. Utöver det kan du balansera din detaljförståelse med en helhetssyn och affärsmannaskap samt att din förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift är god.

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Thomas Widehag, avdelningschef Large Civil Projects Stockholm, 0703–157986 eller Fanny Reinhardt Kånge, HR-specialist Rekrytering, 0762–827148. Ansök senast den 2023-12-14

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Produktionschef Large Civil Projects NCC Infrastructure