NCC

Produktionschef Large Civil projects NCC Infrastructure

Att vi tillsammans löser tekniska utmaningar med glädje och stolthet är viktigt. Håller du med?

 

Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder stora infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige. Inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser för att möta de krav som ställs på den här typen av projekt – från anbud till färdigt projekt.

 

Rollen som Produktionschef

Som Produktionschef ska du driva arbetet inom produktion och tillsammans med övrig projektledning tillse att produktionen genomförs inom överenskomna tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du bidrar med specialistkunskap inom produktionsområdet och säkerställer en effektiv produktion och säker arbetsplats.

 

Rollen innebär följande:

  • Huvudansvar för planering, koordinering, genomförande och uppföljning av de olika områdena inom produktionen i projektet
  • Säkerställa att projektet följer bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att arbetet sker i enlighet med processerna i verksamhetssystemet och dokumenteras på erforderligt sätt
  • Ytterst ansvarig för produktionsprocessen, val av produktionsmetoder och projektets logistik
  • Personalansvar för tilldelad personal samt ansvarig för resursplaneringen inom produktionen, inkl. externa resurser
  • Arbetsmiljöansvar enligt arbetsmiljödelegering

Du är den sammanhållande och motiverande kraften i ditt team på projektet och du arbetar aktivt med att utveckla medarbetare och rollen kan innebära personalansvar.

 

Projekten är ofta samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll och ingå i projektets ledningsgrupp.

 

Din profil

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av produktion och produktionsledning, företrädesvis i stora och komplexa projekt över en halv miljard. Du har produktionsteknisk kompetens och erfarenhet av personalledning samt utförande- och totalentreprenader.

 

Rollen kräver att du har strategisk kompetens och förståelse för anläggningsprojekt samt vilka parametrar som påverkar en lönsam produktion. Du har mycket god förståelse för produktionsledning med förmåga att förstå samband mellan kalkyl, planering, ekonomistyrning, inköp, projektering och produktion. Utöver det kan du balansera din detaljförståelse med en helhetssyn och affärsmannaskap.

 

Din förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift är god.

 

Ytterligare information

Division Large Civil Projects är specialiserad på stora och komplexa infrastrukturprojekt i Sverige med huvudfokus på Stockholm, Göteborg och Malmö. Din placering blir på något av våra stora projekt i Stockholm eller som en del i ett team som arbetar i tidiga skeden. 

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Thomas Widehag, Avdelningschef Large Civil Projects, 070 315 79 86 eller Anna Nyberg, HR specialist Rekrytering, 076 521 58 59. Urval och tillsättning startar tidigast vecka 33. Ansök senast den 2022-08-17.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 20 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans HR & Organisation Projektledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Produktionschef Large Civil projects NCC Infrastructure