NCC

Produktionschef Building

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Optimistisk ledare som ser möjligheter där andra ser bekymmer!

Är du den vi söker? Vår nuvarande chef, Staffan, kommer inom ett år lämna över stafettpinnen då han går i pension. Du får därför alla möjligheter att under ca ett år växa in i rollen som vår nya chef med ansvar över vår husbyggnadsverksamhet i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.

 

Ett spännande och utmanande uppdrag väntar dig när du nu tar det operativa och strategiska ansvaret för att leda och utveckla verksamheten vilken inbegriper fyra projektchefer och deras personal. Totalt rör det sig om drygt 100 medarbetare inom denna geografi.

 

Till oss kommer du inte till ett dukat bord men till ett företag som kommer att göra allt för att du tillsammans med dina medarbetare och vår nya affärschef får den stöttning ni behöver för att utveckla vår verksamhet till att vara en självklar aktör på marknaden.

 

 

Några dagar på jobbet!

Dag 1

Starttillståndsmöte med projektteamet där vi tillsammans arbetar fram en projekteringsplan, tar fram en produktionskalkyl samt en produktionstidsplan.

Åker ut till en av våra arbetsplatser för att möta vår platsledning och våra yrkesarbetare för att diskutera hur vi ska bli ännu bättre på att arbeta i en säker miljö.

Byggmöte med kund på kontoret.

Akutsamtal från en PC som behöver hjälp i samband med ett personalärende.

 

Dag 2

Prognosarbete.

Intervju av ny medarbetare.

Möte med projektcheferna – resursplanering samt andra aktuella frågor.

Information om att vi förlorade ett anbud.

Medarbetarsamtal. 

Info om att vår slutbesiktning av ett projekt hade 0 fel.

 

Dag 3

Ledningsgruppsmöte i Jönköping. Diskussioner gällande de strategiska programmen för kommande år.

Möte, anbudsprövning.

Genomgång av mailboxen

 

 

Vem är du?

Du är en närvarande chef vilket betyder att dina medarbetare inte blir förvånade över att du dyker upp ute på en arbetsplats eller sticker in huvudet i ett rum på kontoret och frågar hur det är. Din förmåga att skapa teamkänsla kommer att leda till att dina medarbetare växer vilket resulterar till ett bra arbetsklimat och bra resultat. Ibland uppkommer det problem ute i produktionen eller med en medarbetare. Det är då du finns till hands för att stötta dina underställda chefer.

 

Du känner väl till och har en god förståelse för entreprenadbranschens alla skeenden. Förmodligen har du arbetat ute i produktion inom hus- eller anläggningssidan under minst tio år och känner att du brinner för entreprenadsidan och dess utmaningar.

 

Du har ett sinne för goda affärer och att leverera resultat driver dig i ditt arbete. Vi är många som konkurrerar om projekten på marknaden vilket naturligtvis kan vara tufft men det triggas du av.

 

 

Avdelning Building Sydost

Martin Suurkuusk är ansvarig chef för avdelning Sydost och blir din närmaste chef.

 

Avdelningen bedriver entreprenadverksamhet i Kronoberg, Blekinge, Kalmar, Jönköping och Skaraborgs län. Vi bygger och renoverar allt i från bostäder till kommersiella byggnader och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. I ledningsgruppen ingår Affärschefer, Produktionschefer, Specialistchef, Gruppchef inköp, Controller och HR Partner. Tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen arbetar du aktivt med att utveckla och implementera strategier och processer i avdelningen.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö alternativt Kalmar. Körkort för personbil är ett krav.

 

Kontakta gärna avdelningschef Martin Suurkuusk, 070-605 81 44, alternativt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 19 januari 2020

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 januari . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 18 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Produktionschef Building