NCC

Produktionschef Building

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Driven och resultatinriktad ledare som vill vara med och utveckla avdelning Building Sydvästs verksamhet.

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Din framtid

Som en av fyra produktionschefer inom avdelning Building Sydväst, (omfattande kontor i Helsingborg, Halmstad och Kristianstad med omnejd) kommer du att ha såväl det strategiska som det operativa ansvaret för att leda och utveckla produktionsenheten gällande vår husbyggnadsverksamhet.

Du kommer att ha personalansvaret för 4–8 projektchefer och ett övergripande ansvar för resultat samt en organisation i storlek av 25 tjänstemän och 50 yrkesarbetare. Beräknad årlig omsättning ligger på 300–500 mkr.

Parallellt med ditt ansvar för produktionsenheten ingår du även i avdelningens ledningsgrupp där du förväntas ta en aktiv roll för att avdelningen som helhet ska utvecklas i enlighet med strategiska mål.

Huvuduppgifterna blir att leda, utveckla och coacha projektcheferna i ledarskaps- och projektfrågor, fördela produktionsresurserna samt optimera bemanningen i verksamhetens samtliga projekt.

Din närvaro och förmåga att skapa god teamkänsla kommer att leda till att dina medarbetare växer och att ni strävar mot samma mål vilket kommer att resultera i tillväxt.

Som ekonomiskt ansvarig för din verksamhet följer du regelbundet upp att verksamheten styrs mot budget och uppsatta mål.

Du ansvarar även för kalkylbeslut, anbudsprövning, starttillstånd, projektrapportering, projektavslut och slutmöte med kund.

Under år 2018 och framåt kommer ett stort fokus att ligga på medarbetarfrågor, projektstyrning och att utveckla produktionsenhetens leverans mot avdelningens strategiska mål.

Avdelning Building Sydväst har totalt ca 300 anställda med en årlig omsättning på över 1 mdkr. Du rapporterar till avdelningschefen.

Dina kunskaper

Du har en byggteknisk utbildning, troligen på högskolenivå, samt flera års erfarenhet av ledande befattningar inom byggbranschen.

Du har arbetat några år i motsvarande befattning eller känner att det är dags att ta nästa steg i din utveckling.

Du har ett gediget intresse och erfarenhet av att arbeta med ledarskapsfrågor och att driva framgångsrika byggprojekt.

Du har dokumenterad erfarenhet av att leda en organisation eller projekt mot uppsatta mål avseende tid, kvalité och ekonomi.

Dina egenskaper

En av de viktigaste egenskaperna är din förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Du visar stort engagemang och driver uthålligt organisationen framåt med en god kommunikativ förmåga. Du är en närvarande och synlig ledare.

Som ledare och chef är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar - ärlighet, tillit, respekt och framåtanda samt vår höga miljömedvetenhet – där vi ser dig som en naturlig förebild.

Du är resultatorienterad och driven i ditt arbete samt har ett sinne för goda affärer.

Du ser fördelen i att utbyta erfarenheter och kunskaper med dina kollegor i avdelningen och har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten.

Ytterligare information

Körkort för personbil är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Helsingborg alternativt i Kristianstad.

Kontakta gärna avdelningschef Tobias Holmqvist, 070-658 31 97, alternativt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information.

Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 9 november 2018.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 november . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Produktionschef Building