NCC

Processtekniker Mobila asfaltsverk

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö


Rollen hos oss

I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna. Under högsäsong förekommer varierande arbetstider. Vintertid mestadels reparation och underhåll inför kommande säsong med lite friare arbetstider/Tid för ledighet.  


Dina erfarenheter

Du har erfarenhet från serviceinriktat arbete och gärna av liknande arbetsuppgifter gärna med inriktning el, mekanik samt att du är van att arbeta i datormiljö. Praktisk erfarenhet från beläggning/verksmaskinist är meriterande även praktisk erfarenhet från Krossverk/Betong stationer/Större industrier såväl som svets och mekaniker ses som meriterade.


Dina egenskaper

Som person är du stresstålig och har god samarbetsförmåga, är självgående och kreativ. Du bör vara svets- och reparationskunnig.


Ytterligare information

B-körkort krävs och tillgång till egen bil.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, placeringsort efter överenskommelse.
Eftersom arbetsplatsen är mobil är arbete på andra orter än placeringsorten vanligt förekommande.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna André Rasmussen, Site Manager tfn 072-515 83 40. Registrera din ansökan och CV nedan.
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-09-23.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det Du som påverkar Din utveckling.
 
Välkommen med din ansökanAnsök nu

Sista ansökningsdag : Om 23 timmar . Arbetsort : Piteå . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processtekniker Mobila asfaltsverk