NCC

Processtekniker Karlstad

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

 

NCC asfalt Tillverkning behöver nu förstärka organisationen i Karlstad med en duktig Processtekniker.

Processtekniker asfalt

Rollen hos oss
Som processtekniker kommer du att arbeta med produktion av asfaltmassa vid vår asfaltfabrik i Karlstad. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för styrning och övervakning av processen, ordermottagning, arbetsplanering samt avrop av råvaror. Viss provtagning ingår. Du ansvarar också för den tekniska kontrollen, dvs att nödvändiga reparationer och underhållsåtgärder blir utförda. I tjänsten ingår även inlastning av stenmaterial med hjullastare.

Dina erfarenheter
Du bör vara svets- och reparationskunnig. Arbete som gett erfarenheter om PC-baserad maskin eller processtyrning är meriterande.

Dina egenskaper
Du är en engagerad och noggrann person som trivs och kan prestera resultat tillsammans med andra, även när tempot ibland kan vara högt. Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt men fungerar även bra i mindre grupper.

Ytterligare information
Datavana och B-körkort är ett krav. Förarbevis för hjullastare är meriterande.
Periodvis förekommer det en del arbete på obekväm arbetstid samt övertidsarbete så du måste vara flexibel beträffande arbetstider.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående tillträde. Placering i Karlstad.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna platschef Anders Vestgården, telefon 054-53 22 30. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-04-25.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Karlstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processtekniker Karlstad