NCC

Processoperatör Göteborg

Processoperatör Tagene krossen Göteborg

Nu behöver vi förstärka vårt team med en processoperatör till vår underbara Tagene Kross. Gillar du att arbeta ute i produktion och hålla på med mekaniska arbete så kan detta vara tjänsten för dig.  

 

Rollen som processoperatör

Som processoperatör har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Vi arbetar i team där din roll i laget är att engagera och att vara samarbetsvillig genom delaktighet.  

 

I samarbete med Supervisor skall du se till att anläggningen producerar rätt material så effektivt som möjligt tillsammans med övriga medarbetare, samt att utföra reparations- och underhållsarbeten på anläggningen. Till din hjälp har du erfarna medarbetare samt underentreprenörer.

 

Du arbetar i tvåskift, varannan vecka tidig (05:48-13:33) och varannan vecka sen (12:15-20:00).

 

Till hjälp har vi ett underhållssystem där vi följer upp avvikelser, checklistor och dokumenterar det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt i det dagliga arbetet och är aktiv i våra dagliga skiftmöten.

 

Om Tagene krossen 

Tagene krossen består av cirka 10 glada medarbetare som verkar i Göteborg där vi krossar berg och processar sedan berget i olika steg för att få fram färdiga produkter. Vårt uppdrag är att förse byggbranschen med bergmaterial på ett miljövänligt sätt och med säkerheten i fokus.

 

Din profil som processoperatör

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustrin. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete samt svets och reparationsarbete är meriterande.

 

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och är självgående samt kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden.

 

För att vara framgångsrik i rollen som processoperatör hos oss på NCC ser vi att du är en lagspelare som drivs av att skapa goda relationer såväl som goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull och gillar problemlösning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och några av de viktigaste egenskaperna är samarbetsförmåga, hög arbetskapacitet, engagemang och drivkraft.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Ytterligare information 

• Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

• Placeringen är i Göteborg.

• Du behärskar svenska i tal och skrift.

• B-körkort är ett krav.

• C-körkort samt förarbevis för lastmaskin är meriterande.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll och drog & alkohol tester på våra slutkandidater.

 

NCC erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta Supervisor Gezim Baftiu på telefonnummer 0765215336 eller Site Manager Christopher Andersson på telefonnummer 0790787291.

 

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 30 augusti 2023.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande byggföretagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processoperatör Göteborg