NCC

Processmaskinist till mobila krossar i Mälardalen

Vi söker nu en krossmaskinist till en av våra mobila krossanläggningar i Mälardalen. Krossen flyttas i huvudsak runt i Mälardalen med omnejd, men kan vid särskilda uppdrag eller volymförändringar behöva flyttas för arbete i andra områden i Sverige.

 

Här är dina nya utmaningar

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra mindre reparations- och underhållsarbeten. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt samt köra den hjullastare som förser krossanläggningen/siktanläggningen med material och bära undan färdiga produkter. För att möjliggöra en effektiv produktion måste du underhålla produktionsmaskinerna samt utföra enklare reparationsarbeten som uppstår. Utöver ovanstående ingår det även att vid behov stötta täktens maskiner med gemensamma arbeten för en trivsam vardag mellan företagets enheter.  

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustri. Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit. B-körkort samt förarbevis för grävmaskin och hjullastare är ett krav.

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och som är självgående och kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov.

 

Ytterligare information

Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen avser en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Johan Wesley, 070-020 14 62. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-12-01.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processmaskinist till mobila krossar i Mälardalen