NCC

Processmaskinist Riksten asfaltverk

Rollen som Processmaskinist

I rollen som processmaskinist hos oss deltar du i tillverkningen av asfalt och den dagliga driften av asfaltverket. Reparations- och underhållsarbete förekommer dagligen. Normal säsong för asfaltproduktion är mellan februari och december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider då vi har tillverkning nästan dygnet runt.

 

 

Din profil

Du är händigt lagd och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du tar ansvar för ditt eget arbete och för helheten. Du har vidare en viss vana av att arbeta med datorer samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Meriterande för tjänsten är att du har förarbevis för hjullastare, svets- och reparatörskunskaper eller erfarenhet från tung industri eller processindustri.

 

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen och självständig. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Vi tror på rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt mindset.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Riksten på NCC:s Asfaltverk. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en förutsättning.

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Operation Manager Loise Strand på telefon 070 536 10 48 eller via mejl loise.strand@ncc.se.

 

Sista ansökningsdag är 2022-01-31 men vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Din ansökan och CV registrerar du nedan.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Botkyrka . Publicerat : 13 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processmaskinist Riksten asfaltverk