NCC

Processmaskinist mobilkross

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vi söker nu en krossmaskinist till våra mobila krossanläggningar i DTU-län. Krossanläggningen flyttas i huvudsak runt i Örebro, Västmanland och Södermanland län, men det kan också bli aktuellt att krossen flyttas för arbete i andra områden i Sverige.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt samt köra den hjullastare som förser krossanläggningen med sten och bära undan de färdiga produkterna. För att möjliggöra en effektiv produktion måste du även underhålla produktionsmaskinerna samt utföra de reparationsarbeten som uppstår. Utöver ovanstående ingår det även att vid behov stötta med lastning av våra färdiga produkter på lastbil.

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustrin. Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit. B-körkort och förarbevis för hjullastare är ett krav.

 

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och som är självgående och kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov.

 

Ytterligare information
Tillträde enligt överenskommelse. Heltid.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-08-31. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Andreas Hirscher, Site Manager, på telefon 070-249 12 60 eller mail andreas.hirscher@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processmaskinist mobilkross