NCC

Processmaskinist Arlanda asfaltverk

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Rollen som Processmaskinist

I rollen som processmaskinist hos oss deltar du i tillverkningen av asfalt och den dagliga driften av asfaltverket. Reparations- och underhållsarbete förekommer dagligen.

 

 

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande för tjänsten är att du har förarbevis för hjullastare, svets- och reparatörskunskaper.

 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kommer att tillämpas. Placering i Arlanda på NCC:s Asfaltverk. B-körkort är ett krav.

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Operation Manager Marcus Jansson på telefon 076 136 87 11.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2022-01-31.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 15 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processmaskinist Arlanda asfaltverk