NCC

Processmaskinist Arlanda

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

Inom Divisionen Asfalt till Asfaltverket vid Arlanda söker nu förstärkning och ska anställa.

 

Rollen hos oss

I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april t.o.m. december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.

 

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska i tal och skrift.

 

Dina egenskaper

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Det är viktigt förr oss att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Arlanda på NCC asfaltverk. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

 

Våra lägsta krav på sökande

B-körkort

Förarbevis på hjullastare

 

Meriterande

Mekanikkunskaper

Reparationskunskaper

Svetskunskaper

Heta arbeten

Säkra lyft

Förarbevis arbetsplattformar

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

 

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Site Manager Mattias Enberg, tfn 0700-204279. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2020-02-15. Din ansökan och CV registrerar du nedan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 februari . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Processmaskinist Arlanda