NCC

Praktik Våren 2021

Vill du lära känna NCC som bolag samtidigt som du får erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Nu är det dags för dig som vill göra praktik hos oss våren 2021 att anmäla ditt intresse. Vi tar i första hand emot dig som läser en utbildning inom bygg & anläggning eller motsvarande, antingen på universitet eller högskola. Vi prioriterar även dig som har LIA-Praktik inom ramen för din YH/KY utbildning. På NCC har vi möjligheten att erbjuda en stor variation av byggprojekt där du möter olika typer av utmaningar och snabbt få ta ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling i en stöttande miljö!

 

 

Ansökningsprocessen

Under hösten besöker vi olika arbetsmarknadsdagar i hela Sverige, för att kunna träffa dig och berätta mer om praktik på NCC. I år är många fysiska träffar omställda till digitala möten på grund av Covid-19. Vilka arbetsmarknadsdagar vi deltar i kan du se på NCC på turné.

 

För att skicka in din ansökan klickar du på länken nedan. Där svarar du på våra urvalsfrågor samt registrerar ditt CV, personliga brev och betyg på dina hittills avslutade kurser. I din ansökan skriver du en kort beskrivning av dig själv, vad du gjort tidigare och vilket område du är intresserad av att praktisera inom. Är du intresserad av att praktisera inom mätteknik inom Stockholms län kryssar du i det alternativet i urvalsfrågorna i din ansökan.

 

Sista ansökningsdatum är den 18e januari.

 

 

Vilket affärsområde inom NCC?

När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket affärsområde som du är intresserad av att bli anställd inom. Läs nedan om våra affärsområden Building, Infrastructure och Industry.

 

NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan de erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC Infrastructure - Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. De utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

 

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen.

 

 

Vill du veta mer?

För mer information är du välkommen att besöka vår studentsida: www.ncc.se/student. Har du frågor om praktik hos oss kan du även kontakta oss via student@ncc.se alternativt våra lokala HR-partners runt om i landet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 13 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Praktik Våren 2021