NCC

Praktik våren 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s vårpraktik något för dig! Till våren 2019 söker vi dig som studerar en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning eller annan utbildning från universitet eller högskola.

Nu är det dags för dig som vill göra praktik hos oss våren 2019 att anmäla ditt intresse. Vi tar i första hand emot dig som läser på universitet, högskola eller en YH/KY-utbildning och som har praktik (exempelvis LIA) som en del av din utbildning.  En praktikplats ger både dig och NCC möjligheten att lära känna varandra bättre. Vi har en stor variation av byggprojekt där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling i en stöttande miljö!

Skriv i din ansökan en kort beskrivning av dig själv, vad du gjort tidigare och vilket område du är intresserad av att praktisera inom.

Ansökningsprocessen
Under hösten besöker vi olika arbetsmarknadsdagar i hela Sverige, för att kunna träffa dig och berätta mer om praktik på NCC. Vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker kan se på 
NCC på turné och på vår Facebooksida.

För att skicka in din ansökan klickar du på länken nedan. Där svarar du på några urvalsfrågor samt registrerar ditt CV, personliga brev och betyg på dina hittills avslutade kurser. Skriv i din ansökan en kort beskrivning av dig själv, vad du gjort tidigare och vilket område du är intresserad av att praktisera inom. Är du intresserad av att praktisera inom mätteknik inom Stockholms län kryssar du i det alternativet i urvalsfrågorna i din ansökan.

Sista ansökningsdatum är den 14 december och vi hanterar ansökningarna löpande.

Vilket affärsområde inom NCC?
När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket affärsområde som du är intresserad av att bli anställd inom. Läs nedan om våra affärsområden Building, Infrastructure och Industry.
 
NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan de erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. 

NCC Infrastructure - 
Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. De utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen.

Vill du veta mer?
Har du frågor om praktik hos oss kan du kontakta HR-Specialist Employer Branding - Sara Berger, sara.berger@ncc.se
. För frågor om praktikplatser i Västra Götalands län kan du kontakta HR-Specialist Employer branding, Emelie Forsman, emelie.forsman@ncc.se

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Praktik våren 2019