NCC

Platschef Västerås

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vill du bli en av vår nya Platschefer inom Avdelning Building Västmanland/Sörmland?

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation där vi sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar.

Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt?

Dina nya utmaningar!

Som platschef har du en av de viktigaste rollerna inom vårt företag. Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål. Platschefen har en eller flera arbetsledare till sin hjälp beroende på projektets omfattning därtill en entreprenadingenjör som stöttar i frågor kring ekonomi och planering. Varje projekt har dessutom tillgång till projektinköpare, projekteringsledare och installationsledare.

Projekten du kommer att jobba med kommer att variera i storlek och kundgrupper beroende på din erfarenhet och kunskap. I rollen ingår personalansvar för en grupp yrkesarbetare. För att du ska utvecklas på ett bra sätt har du ett tätt samarbete med Projektchefen som är din närmsta chef. Dessutom finns det ett nätverk för platschefer inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor i samma roll.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Du kommer dessutom att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande mångårig arbetslivserfarenhet som Platschef.

  • Du vill jobba efter våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda
  • Du vill skapa en säker miljö för dig själv och dina arbetskollegor
  • Du är bra på att planera och organisera ditt arbete
  • Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra
  • Du är resultat- och lönsamhetsfokuserad
  • Du har ett positivt synsätt
  • Du ser möjligheter i det du gör, är inte rädd för nya arbetssätt och trivs med att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team. 
  • Flerårig praktisk erfarenhet som platschef eller entreprenadingenjör.

Ytterligare information

Körkort för personbil är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Västerås. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 171229. Kontakta gärna HR-Partner Hampus Bylén, hampus.bylen@ncc.se, ytterligare information.

Välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Västerås


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Västerås