NCC

Platschef till Västlänken

Nu söker vi en Platschef till vår projektorganisation på projekt Västlänkens deletapp Korsvägen. Västlänken är ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

 

 

Din roll

Som Platschef på Korsvägen ansvarar du för ett delområde inom projektet vilket innebär förberedande arbeten som t ex lednings- och trafikomläggningar, djup grundläggning med spont, sekantpålar och markförstärkning samt jord- och bergschakt samt markkomplettering.

 

Du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. På Korsvägen samarbetar du med ett team av duktiga arbetsledare och yrkesmän samt underentreprenörer för att skapa nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär ett visst personalansvar.

 

Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll i samordning och planering, vilket är avgörande betydelse för projektets framgång.

 

 

Din profil

Korsvägen är ett stort och komplext projekt och nu söker vi dig som har några års erfarenhet av mark- och anläggningsprojekt. Det är en fördel om du har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik från en yrkes- eller högskola. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

 

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt Korsvägen i centrala Göteborg.

 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 079 - 07 88 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-03-22.

 

 

Vi erbjuder dig

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Regionen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader, vilket skapar möjligheter till en stor variation av projekt när Korsvägen är avslutat. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och oändliga utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef till Västlänken