NCC

Platschef till NoDig

Platschef till schaktfritt ledningsbyggande

Söker du en ny utmaning där du ges möjlighet att utveckla och driva våra spännande projekt inom schaktfritt ledningsbyggande? NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder. Som en del av NoDig’s team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället. För varje kilometeredning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. NoDigs resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad.

 

NCC NoDig är branschens ledande helhetsleverantör inom schaktfritt ledningsbyggande med ett komplett utbud av schaktfria tekniker för ledningsbyggande och ledningsförnyelse. Du erbjuds en plats i ett team med gedigen erfarenhet och kompetens inom alla förekommande teknikområden i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

Läs mer på NCC.se - NoDig Schaktfri ledningsförnyelse

 

 

Rollen som Platschef

Som Platschef på NCC NoDig ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Det innebär att du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare som tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar viktigt infrastruktur i vår närmiljö. Rollen innebär således ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

 

 

Din profil

Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från likande befattning och verksamhet inom markentreprenad gärna mot VA och mark. Vidare ser vi gärna att du har en utbildning inom bygg och anläggningsteknik från yrkes- eller högskola. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare haft ekonomiansvar och arbetat i en ledande roll. Du innehar också B-Körkort då resor i tjänsten förekommer. 

 

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person är självgående och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Du är även trygg i ledarrollen och har förmågan att delegera och ställa krav.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med bas i Stockholm/ Mälardalen. Du rapporterar till vår projektchef. 

 

 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Ansök med CV eller personligt brev på länken nedan senast 2020-08-16. Har du frågor kring tjänsten når du Projektchef, Tommy Rundblad på telefon 079-065 9 267. P g a semestertider är han inte tillgänglig hela tiden så lämna i så fall ett meddelande.

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.     

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef till NoDig