NCC

Platschef till NCC Building Norrland

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Affärsområdet har en stark ställning på den svenska marknaden med närvaro i hela Sverige. Vi är totalt ca 3 800 medarbetare och har mer än 500 projekt igång just nu runt om i Sverige.

Vi söker nu en erfaren Platschef med placering i Östersund som vill anta utmaningen för kommande projekt i regionen.


Här är dina nya utmaningar

Som Platschef har du det övergripande ansvaret från kontrakt till överlämnandet inom givna tids- och kostnadsramar för tid, kvalitet, ekonomi och personal och leder jobbet mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom projektingenjörer, kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska hjälpmedlen. En hel del projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering. Beroende på uppdragets storlek har du ett antal arbetsledare till din hjälp som tillsammans med NCCs yrkesmän och underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö.

Inom avdelningen har du även ett nätverk som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med andra Platschefer inom avdelningen. I rollen rapporterar du till vår Projektchef i Östersund, som du har ett nära samarbete med och får stöttning ifrån.  


Din Profil

För att du skall vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en byggnadsteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet med flerårig praktisk erfarenhet som Platschef/Produktionschef från större projekt från tidigt skede till färdigställande, där projekten omfattat minst 15 mkr.

En framgångsrik platschef på NCC är entreprenör som skapar och upprätthåller en bra relation till sina kunder, är en bra ledare och med förmåga att kunna samordna både våra egna resurser som våra underentreprenörer. Du bör vara en person som motiveras av utmaningar och är ansvarstagande, lösningsinriktad med en förmåga att se helheten för att kunna driva en effektiv, lönsam produktion. Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra samt att bygga framgångsrika team.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Östersund. B-körkort är ett krav. Har du frågor kontakta vår Projektchef Peter Kristensson 076 – 804 03 42. Skicka in din ansökan så snart du kan dock senast 19:e Januari 2019, urval sker löpande.


Kom och väx hos oss!

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!


NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.Kontaktpersoner:
Peter Kristensson
Projektchef
+46 76 8040342
peter.kristensson@ncc.se


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 19 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef till NCC Building Norrland