NCC

Platschef till E05 Korsvägen – Almedal

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du arbetat inom mark, grundläggning eller betong och vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt? Då har du världens möjlighet här hos oss på NCC! Just nu söker vi dig som är en mycket erfaren platschef! Läs om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan idag!

 

 

Rollen som Platschef 

Som platschef arbetar du tillsammans med underentreprenörer, yrkesmedarbetare och kollegor för att driva projektet framåt. Som platschef koordinerar och kommunicerar du på ett effektivt sätt. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är ytterst ansvarig till area och operation managers för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi.

 

I projektet arbetar du för produktionsplats Almedal som är en av fem produktionsplatser i E05 Korsvägen. På Almedal utförs ledningsomläggningar, broar, utgrävningar, undervattensbetong, djup grundläggning med spont, sekantpålar och markförstärkning samt jord- och bergschakt samt markkomplettering. Du är ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.

 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

 

 

Din profil

• Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom större anläggningsprojekt med fokus på mark-, grundläggning- eller betongarbeten.

• Du upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.

• Du är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav.

• Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

• Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 och ABT06.

 

Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö.

 

Vidare bör du vara affärsmässig med ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

 

 

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet. Du kommer vara placerad på produktionsplats Almedal där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår.

 

Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månader provanställning. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-09-30. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef till E05 Korsvägen – Almedal