NCC

Platschef till Building Sydost

Vill du bygga Tranås modernaste skolor?

Just nu är vi i startgroparna för att bygga Tranås modernaste skolor. Vill du vara med och skapa den ultimata skolmiljön för elever och skolpersonal? Det här är det femte och största projektet i vårt strategiska partneringavtal med Tranåsbostäder.

 

Nu får du chansen att tillsammans med beställare, arkitekter och kollegor vara med från start och får en framträdande roll i den hittills kanske största satsningen i den växande staden Tranås. Tilltalas du dessutom av att arbeta i en kreativ och lösningsorienterad organisation som har ett nära samarbete med beställaren? Då är det här något för dig!

 

Avdelning Building Sydost består av närmare 250 engagerade medarbetare som tillsammans bedriver entreprenadverksamhet av bostäder och kommersiella hus i Jönköping, Skaraborg, Kalmar och Karlskrona Län.

 

 

Rollen som Platschef

Som alla våra platschefer har du det övergripande ansvaret för ditt byggprojekt. Du utgår från NCC:s riktlinjer, budget och tidplan när du driver ditt projekt tillsammans med dina kompetenta kollegor. Stort fokus är att driva projekten framåt och ha koll på ekonomin. Till din hjälp har du dina närmaste kollegor d v s. projektingenjör, arbetsledare, yrkesarbetare och projektinköpare. Dessutom arbetar du i nära samarbete med din projektchef, projekteringsledare och installationsledare. När det gäller personalfrågor får du stöttning, när du behöver, av våra HR- kollegor. Du rapporterar till en av våra projektchefer.

 

Som platschef har du även personalansvar för en grupp yrkesarbetare vilket innebär att du får utveckla dina ledaregenskaper.

 

Varför jobba som platschef på NCC? Vi eftersträvar att vara en lärande organisation genom att bland annat ha återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor och projektchefer. Dessutom har vi på NCC påbörjat vår resa med att bli ett ännu mer digitaliserat företag där vi arbetar med de senaste tekniska plattformarna inom digitalt byggande.

 

Vi är rädda om våra medarbetare! Av den anledningen har vi stort fokus på hur vår arbetsmiljö ser ut, allt för att undvika olyckor. NCC både erbjuder och villkorar att ni använder bra och rätt säkerhetsutrustning för att skydda er. Din och dina kollegors uppgift att se till att det råder ordning och reda på arbetsplatsen. Vi tror dessutom att en säker arbetsmiljö även bidrar till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.

 

 

Din profil

Du är idag platschef med några års erfarenhet från husproduktion vilket innebär att du har god kunskap kring olika typer av kontraktsformer samt entreprenadjuridik.

 

Du trivs i rollen som ledare och har förmågan att leda och fördela arbeten samt skapa motivation och engagemang bland dina medarbetare. Projektet drivs i samverkan vilket kräver god samarbetsförmåga med interna såväl som externa parter. 

 

Som person är du affärsinriktad och kan driva en effektiv produktion. Du ser möjligheter när andra ser problem och motiveras av att tackla utmaningar. Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete samt är bekväm med användningen av digitala hjälpmedel. 

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med vårt kontor i Jönköping som utgångspunkt men du får gärna bo i Tranås eller närområdet. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef, Mats Larsson på telefon 0706 – 816116 alternativt Produktionschef, Magnus Nilsson på telefon 0703 – 518666. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Vi kommer fortlöpande läsa igen ansökningarna så skicka gärna in ditt CV så fort du kan, dock senast 2022-10-15.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 oktober . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 19 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef till Building Sydost