NCC

Platschef stora projekt

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi har fått förmånen att ta oss an ett större projekt i centrala Göteborg. Därför söker vi efter dig som är erfaren Platschef, som drivs av att arbeta med övergripande ansvar på ett projekt som är komplext, som kräver god byggnadsteknisk förståelse.


Här är dina nya utmaningar
I din roll som Platschef kommer du att ha ansvar för ett större projekt i centrala Göteborg som präglas av utmaningar gällande logistik och av byggnadsteknik. Som Platschef har du det övergripande ansvaret för tid, kvalitet, ekonomi och personal och leder jobbet mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam. Din närmaste chef är Projektchefen som du kommer arbeta nära och få stöttning från. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom entreprenadingenjörer, kalkyl, inköp och projektering.

Det finns dessutom ett nätverk inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjligheter att utbyta erfarenheter med andra Platschefer inom avdelningen.


Din Profil
För att du skall vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en byggnadsteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet med mångårig erfarenhet som Platschef/produktionschef från större kommersiellt projekt från tidigt skede till färdigställande.

Som person motiveras du av utmaningar och är känd för att vara ansvarstagande med förmåga att se helheten och driva en effektiv, lönsam produktion. Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra samt bygga framgångsrika team.


Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. B-körkort är ett krav.


Kom och väx hos oss!
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Vill du veta mer kring tjänsten?
Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-specialist Jonas Andersson på tel. 0790-787939 eller jonas.a.andersson@ncc.se.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-10-23.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 24 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef stora projekt