NCC

Platschef ROT Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu en platschef med erfarenhet av renovering, ombyggnad och tillbyggnad som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.  

 

Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännande projekt däribland Bromstensstaden i Spånga, Femöringen i Solna, Inverness i Danderyd och Stationslunden i Bålsta. Vi är idag cirka 240 medarbetare och omsätter omkring 1,4 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt. Du arbetar tillsammans med en proaktiv säljorganisation, specialister inom inköp, kalkyl, projekteringsledning, VDC och en effektiv produktion.

 

Rollen som platschef

I din roll som platschef kommer du ansvara och driva ett renoveringsprojekt för bostäder utifrån projektets förutsättningar. Som platschef har du det övergripande ansvaret för tid, kvalitet, ekonomi och personal. Du leder jobbet mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam. Din närmaste chef är projektchef som du kommer arbeta nära och få stöttning från. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom projektingenjörer, kalkylatorer, inköpare och projekteringsledare.

 

Det finns dessutom nätverk inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjligheter att utbyta erfarenheter med andra platschefer inom avdelningen.

 

Din Profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller motsvarande, med flera års erfarenhet från projekt i byggbranschen i en roll som platschef för ROT-projekt av bostäder. Du har erfarenhet av en liknande roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal samt ekonomiskt ansvar. Du behöver ha goda kunskaper i projektplanering, avtals- och entreprenadjuridik, kalkyler och ekonomisk uppföljning. 

 

Som person är du ansvarstagande och engagerad i ditt arbete och trivs med att leda och entusiasmera medarbetare mot uppsatta mål. Du är kommunikativt säker med förmåga att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Du har en god förmåga att strukturera, organisera ditt och andras arbete.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. Då tjänsten kräver en del resor är B-körkort ett krav. För den här tjänsten utför vi bakgrundskontroller på slutkandidater i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.  Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

Kontakt och ansökan 

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Patrik Bengtsson, +46 765 21 54 75, Projektchef. 

 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion och beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef ROT Bostad Stockholm