NCC

Platschef Norrtälje Hamn

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu ytterligare en Platschef till vårt mark- och anläggningsprojekt i Norrtälje hamn. Vill du vara med och förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer? På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Välkommen att växa med oss!

Din roll
Som Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare som tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär således ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling. Du rapporterar till projektchef.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Våra Platschefer har tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. Projektet i Norrtälje hamn är en totalentreprenad i strategisk samverkan med Norrtälje kommun. Läs mer på 
www.norrtaljehamn.se!

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år i en motsvarande verksamhet och har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare haft ekonomi- och personalansvar, samt arbetat i en ledande roll. B-körkort är ett krav. 

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i ett framstående och långsiktigt projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 30 september 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta Projektchef Christer Sjögrund tel. 0700- 88 82 06. Är du intresserad av en tjänst som Platschef på annan ort eller har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0790 – 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare.  NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Kontaktpersoner:

Christer Sjögrund
Projektchef
0700 - 88 82 06
christer.sjogrund@ncc.se 

Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12
johanna.liedberg@ncc.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Norrtälje

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Norrtälje Hamn