NCC

Platschef NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas efter flertalet lyckade projekt i regionen. Vi behöver därför utöka vårt team i Dalarna där vi just nu arbetar med Lugnets badhus, Nya Campus Borlänge och nya Sundbornskolan. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC och motiveras av att leda och driva byggprocessen mot gemensamma mål? Då kan du vara den Platschef vi söker!

 

Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt, som i många fall drivs i samverkan. Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.     

 

Som Platschef hos oss erbjuds du möjligheten att vara en del av riktigt spännande och komplexa projekt, som utvecklar Dalarna. Samtidigt blir du en del av en organisation med goda utvecklingsmöjligheter och mycket samlad kompetens.

 

Rollen som Platschef

Som platschef ansvarar du för att planera, leda och följa upp projektets genomförande avseende tid, kvalitet och ekonomi. Du leder och fördelar arbetet och ansvarar för att projektet drivs i linje med NCC:s riktlinjer och verksamhetssystem, mot projektets gemensamt uppsatta mål.

 

Till din hjälp har du ett team med bland annat arbetsledare, projektingenjör, projektinköpare, projektchef och yrkesmedarbetare och tillsammans skapar ni bästa möjliga förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet. Hos oss har du bra verktyg och arbetssätt samt gott om kunskap och kompetens att tillgå inom organisationen, som stödjer dig i din roll.

 

I rollen som platschef får du stor nytta av dina ledaregenskaper då din uppgift är att skapa tydlighet utifrån mål och ansvarsfördelningar samt att engagera och motivera teamet i projektet. Du fungerar också som en viktig förebild när det gäller arbetsmiljö, kvalitet och våra värderingar; ärlighet, tillit och respekt.

 

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö, så för att trivas hos oss ser vi att detta är naturliga ledord även för dig.

 

Som platschef hos oss interagerar du med olika funktioner inom organisationen och det är av största vikt att du motiveras av att skapa en god dialog och samverkan inom teamet och avdelningen. Vi har bland annat återkommande platschefsträffar för att främja erfarenhetsutbyte mellan dig och dina kollegor, där ni kan inspirera varandra i arbetet och till utveckling.  

 

Din profil

För att lyckas i rollen som Platschef hos oss har du tidigare erfarenhet av att driva stora och komplexa byggprojekt och vi ser positivt på att du har vana från samverkansprojekt. Du har en byggteknisk utbildning eller har byggt upp motsvarande kompetens genom praktisk branscherfarenhet.

 

Rollen ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera en större projektorganisation i flera nivåer. Därför tror vi att du är trygg i ledarrollen och har förmågan att få med dig medarbetare och kollegor på ett effektivt sätt mot gemensamma mål. Du kan vara tydlig i dina förväntningar och delegerar effektivt, men är samtidigt lyhörd och stöttande. En stor fördel för att lyckas är att du är lösningsorienterad, strukturerad och tydlig i din kommunikation.

 

Vi ser också att du har en god planerings- och samordningsförmåga och arbetar aktivt för att säkerställa ett effektivt samarbete, såväl internt som externt, och du lockas av möjligheten att vara med och utveckla en lärande organisation där både individer och vi som avdelning fortsätter att utvecklas.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ditt primära arbetsområde blir Dalarna. Som platschef rapporterar du till vår projektchef. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Kontakt och ansökan

Vill du bli en del av NCC och våra spännande projekt? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedInprofil. Sista ansökningsdag är 2023-02-20, men urval kan komma att ske löpande.

 

Har du ytterligare frågor om tjänsten når du Sven Tägtsten, Projektchef, på 070-638 59 02. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Maria Sandström, HR Partner, på maria.sandstrom1@ncc.se eller 079-072 86 59.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 februari . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef NCC Building Uppsala, Gävle/Dala