NCC

Platschef NCC Building Skellefteå

Just nu söker vi dig som vill bidra till utvecklingen och byggandet av vårt framtida Skellefteå! Har du erfarenhet av att driva projekt i byggbranschen, motiveras av utmaningar och är trygg med att leda andra? NCC Building Norrland befinner sig i en tillväxtfas och vi står inför uppstart av en rad spännande och komplexa projekt. Våra projekt gör en stor inverkan på vårt samhälle och framtiden vilket vi är mycket stolta över!

 

Rollen som platschef

Som Platschef hos oss på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande med fokus på kvalitet, tid, arbetsmiljö och ekonomi.

 

Du driver dina projekt tillsammans med arbetsledare, specialister, yrkesmedarbetare och underentreprenörer och leder kontinuerliga möten för att dela information, se över planering och ta beslut. Som ledare för ditt team ansvarar du för att ni tillsammans känner stolthet över projektet ni lämnar över till kunden.

 

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande platschefsträffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor. Du har dessutom alla möjligheter att via våra interna utbildningar öka på dina kunskaper. Inom NCC arbetar vi systematiskt för en säker arbetsmiljö. Vi har en nollvision för arbetsplatsolyckor. Det stora fokuset på säkerhetsfrågor genomsyrar hela koncernen och är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en byggteknisk utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet från rollen eller motsvarande flerårig arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har något års erfarenhet av att driva större/komplexa projekt och gärna inom segmenten hus och/eller bostäder. Det är meriterande om du skulle ha erfarenhet av industriprojekt. Du har sinne för ekonomi och har god planeringsförmåga. Vidare är du väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö, säkerhet samt produktionstekniska lösningar och entreprenadjuridik.

 

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha passion för att prestera och leverera. Du behöver kunna ta välgrundade beslut och agera med omtanke.

 

Vi erbjuder

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation av arbetsplatser där du möter olika typer av utmaningar.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Skellefteå. Du rapporterar till Projektchef. I denna tjänst så är B-körkort ett krav. Denna tjänst kommer att bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2023-06-19. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor når du Fanny Reinhardt Kånge HR-specialist Rekrytering på 0762–827148 eller Peder Dahlberg Projektchef på 0790-787481

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

 

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

 

NCC - ett av Nordens ledande företag.

 

Vi avvisar respektfullt all korrespondens från rekryterare, annonsörer eller leverantörer av bemanningslösningar

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Fanny Reinhardt Kånge

HR Specialist Rekrytering

0762827148

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 juni . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef NCC Building Skellefteå