NCC

Platschef Mark Värmland

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Värmland. Inom mark arbetar vi med både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden, kontorshus, industribyggnader. Vi har flera intressanta projekt framöver varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för mindre till medelstora markprojekt. Välkommen till ett familjärt och värderingsstyrt bolag som samtidigt har resurserna för att ta sig an många och komplexa projekt!

 

 

Din roll

Som Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare som tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär således ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

 

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Våra Platschefer har tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från en chefsroll i branschen och relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder samt goda kunskaper i entreprenadjuridik.

 

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

 

 

Vi erbjuder dig

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. På NCC satsar och tror vi på utveckling och utbildning, vilket gör att vi satsar från dag 1 på dig och just din kompetensutveckling hos oss.

 

 

Din ansökan

Vill du utveckla verksamheten tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 22 april. I din ansökan ber vi dig skicka CV och ett personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil.

 

Har du frågor om tjänsten, kontakta till Anna Arnfeldt, produktionschef, telefon 070-324 40 20 eller Projektchef Ulrik Johnsson, telefon 0790-72 70 29.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Mark Värmland