NCC

Platschef mark Uppsala

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Uppsala med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av mark-, väg- och/eller anläggningsprojekt. Du kommer i första hand att driva projekt inom Uppsala men vi ser gärna att du är öppen för projekt i andra län inom vår avdelning Civil Middle. 

 

Arbetsuppgifter

Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även ansvar för arbetsmiljö och säkerhet samt personalansvar inom ramen för dina projekt. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Du rapporterar till projektchef.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har byggteknisk kompetens och flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom mark, väg och/eller anläggning. Betongkompetens är ett plus. B-körkort ett krav.

 

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

 

NCC erbjuder

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Uppsala. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig.

 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26 eller Evelina Stahlén, Projektchef Uppsala, tel: 076-107 68 33.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer hanteras löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast den 8 jan 2023.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 januari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef mark Uppsala