NCC

Platschef Mark Uddevalla

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu platschefer till vår markgrupp i Bohuslän/Trestad/Kungälv.

Här är dina nya utmaningar

Som platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du kompetenta arbetsledare och yrkesarbetare. Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Projekten kan vara markarbeten för VA, kontorshus, industribyggnader, vägar, gator, broar och bostadsområden.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Nu söker vi dig som har en byggteknisk utbildning alternativt några års erfarenhet som platschef inom anläggningsverksamhet. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Ytterligare information

Anställningsform är heltid med placering i Uddevalla och med resor till arbetsplatser främst inom Bohuslän och Trestadsområdet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist, på telefon 0790-78 79 39 alternativt Robert Angmyr, Produktionschef, på telefon 070-558 27 56. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 2018-06-16.

Välkommen att registrera din ansökan!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Mark Uddevalla