NCC

Platschef Mark NCC Building Stora Projekt Mariestad

Platschef och Blockchef 

NCC har fått förmånen att utveckla anstalterna i Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Det handlar om stora och utmanande projekt som ställer höga krav på vårt genomförande. Vill du jobba i en trygg och modern organisation med struktur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Välkommen att bli en viktig del i vårt kompetenta team i Skaraborg.

 

Rollen som Platschef och Blockchef

I stora projekt delas projekten i block där Blockchefer rapporterar Platschef.

 

Rollen som Blockchef innebär ett helhetsansvar för produktionen i ditt block med planering och genomförandet vad avser kvalitet, tid, säkerhet och ekonomi. Där är du den sammanhållande kraften i ett team som består av såväl tjänstemän som egna yrkesarbetare och du har visst personalansvar. Till din hjälp har du engagerade och kunniga medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. Som Blockchef svarar du till Platschef.

 

I rollen som Platschef ansvarar du för flera Block och svarar till Projektchef. Rollen innebär personalansvar.

 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera medarbetarna genom delaktighet och på så sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Gruppen som du kommer arbeta med har lång erfarenhet inom området och ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling. 

 

Din profil

Vi söker dig som har flerårig branscherfarenhet från liknande roller inom mark- och anläggningsprojekt antingen som Platschef, Blockchef eller erfaren Arbetsledare. Det är meriterade med en byggteknisk utbildning på högskolenivå. 

 

Du har god planeringsförmåga, sinne för ekonomi och är väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö, säkerhet samt produktionstekniska lösningar och entreprenadjuridik gärna från större projekt. Som person är du lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad. Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift. 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt projektkontor i Mariestad. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och kundens krav.

 

Kontakt och ansökan

Urval och tillsättning sker löpande så registrera din ansökan så snart som möjligt men senast 2023-09-30. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Mariestad . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Mark NCC Building Stora Projekt Mariestad