NCC

Platschef mark Jämtland

Östersunds kommun genomför nu ett av kommunens största infrastrukturprojekt för att säkerställa dricksvattenproduktionen för kommunen och dess invånare. Både med avseende på kvalité och tillgång för lång tid framåt. NCC har nu fått förtroendet av Östersunds kommun att utföra nybyggnad av ett vattenverk som en del i denna strategi. Projektet är ett skyddsobjekt och har därför höga krav på säkerhet. Det är ett stort projekt som kommer kräva en hel del resurser. Vi behöver nu därför anställa ytterligare kompetens och söker en erfaren Platschef.

 

Är du vår nya Platschef? Vi kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta i ett stort komplext VA-projekt med många kompetenta kollegor i teamet såsom, arbetsledare, platschef, projektchef, KMA, Projektingenjör, projektadministratör, inköpare, kalkylator och flertalet senior advisor vilket ger stora möjligheter till personlig utveckling.

 

Rollen som Platschef

Din roll som platschef på marksidan på projektet, Minnesgärdet, innebär att du är ansvarig för två blockchefer med deras respektive yrkesarbetargrupper. Tillsammans med blockcheferna förväntas du självständigt leda och planera arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta projektets planering och genomförande och säkerställa att detta sker med fokus på kvalitet, noggrann dokumentation, tid, arbetsmiljö och ekonomi. Till din hjälp har du arbetsledare, yrkesarbetare och specialister och tillsammans med NCC:s underentreprenörer skapar vi ett nytt landmärke i vår närmiljö. Rollen innebär ett ledaransvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling. Vattenverket på Minnesgärdet är ett roligt och utmanande projekt och vi på NCC har kompetensen till att hantera komplexiteten genom hela byggprocessen och du som platschef utgör en del av navet i projektet.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Platschef, söker vi dig som har flera års erfarenhet av att driva egna markprojekt i en ledande befattning. Du har även en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt flerårig branscherfarenhet. För att trivas i rollen som platschef tror vi att du stimuleras av att ha många bollar i luften och att arbeta strukturerat mot deadlines. På grund av projektets karaktär är det viktigt att du är noggrann med dokumentation som håller en hög kvalité. Du har god datavana och lätt för att sätta dig in i nya digitala system.

 

Gällande dina personliga egenskaper så har du goda värderingar som leder till rätt beslut i rätt tid med företagets bästa i fokus. Ditt ledarskap skapar motivation och effektivitet i arbetsgruppen och du föregår alltid med gott exempel. Att bygga goda relationer med både kunder och medarbetare är en naturlig del av din personlighet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt

 

Ytterligare information

Vi tillämpar 6 månaders provanställning, B körkort är ett krav. Godkänd SUA-prövning är en förutsättning för att vara aktuell för tjänsten. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Mattias Svelander, Projektchef, mobil 076-778 86 13

 

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Lisen Hagberg, Hr Business Partner, mobil 079-065 93 35

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 6 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef mark Jämtland