NCC

Platschef Mark

Gillar du problemlösning och motiveras av att bidra till framdriften av markprojekt kan rollen som Platschef hos oss vara någonting för dig!

 

Det händer mycket i Malmfälten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärka vårt markteam i Kiruna med fler Platschefer. Vi erbjuder spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med kompetenta kollegor.

 

Rollen som Platschef

Som Platschef hos NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta projektets planering och genomförande samt säkerställa att detta sker med fokus på kvalitet, tid, arbetsmiljö och ekonomi. I rollen ingår även att skapa och upprätthålla en bra relation till medarbetare, kunder, underentreprenörer och leverantörer. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med arbetsledare, yrkesmedarbetare, underentreprenörer och övriga i projektet för att driva projektet framåt mot gemensamt uppsatta mål. I din roll har du även stöd av bland annat ansvarig projektchef, projektingenjör, arbetsmiljöingenjör, inköpare, anbudsingenjör och HR.

 

Vi på NCC har spännande och utmanande projekt och klarar av komplexiteten genom hela byggprocessen där du som Platschef utgör navet i projektet.

 

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen som Platschef ser vi att du har en god kunskap om byggprocessen inom mark och med fördel även erfarenhet av att driva egna projekt i en ledande befattning. 

 

Som person är du affärsmässig, gillar problemlösning och motiveras av att driva en effektiv och lönsam produktion genom att arbeta strukturerat mot deadlines. Du har en god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya digitala system.

 

Gällande dina personliga egenskaper så har du goda värderingar som leder till rätt beslut i rätt tid med företagets bästa i fokus. Ditt ledarskap skapar motivation och effektivitet i arbetsgruppen och du föregår alltid med gott exempel. Att bygga goda relationer med både kunder och medarbetare är en naturlig del av din personlighet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placering i Kiruna.  

Du behärskar svenska i tal och skrift samt B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer får du gärna kontakta Projektchef Jennie Bäckström på mobil 079-072 76 97.

Har du frågor om själva rekryteringsprocessen kan du kontakta HR Business Partner Sara Sundén på mobil 070-329 98 47.

Du ansöker med ditt CV eller Linkedinprofil på länken nedan. Ansök senast 2023-03-31 men urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Kiruna . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Mark