NCC

Platschef Mark

NCC Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure och har idag en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen.

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som platschef i en av våra markgrupper. Gruppen verkar framförallt i Göteborg med omnejd

 

 

Rollen som platschef

Som Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du kompetenta arbetsledare och yrkesarbetare. Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vår markgrupp i Göteborg arbetar med utveckling av kontorshus, industribyggnader och boendeverksamhet. Vi arbetar även med VA, gator, finplanering, marksanering och mycket annat och vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett krav är några års erfarenhet som platschef inom mark och anläggning. Du har sinne för ekonomi och har god planeringsförmåga. Vidare är du väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö, säkerhet samt produktionstekniska lösningar och entreprenadjuridik inom mark och anläggning.

 

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha passion för att prestera och leverera. Du behöver kunna ta välgrundade beslut och agera med omtanke.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare. Du placeras i Göteborg men kommer att arbeta på våra projekt i Göteborg med omnejd. B-körkort är ett krav.

 

 

Kom och bygg tillsammans med oss - hos oss kan du göra skillnad!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta HR Partner, Hanna Jakobsson på tfn: 070-088 78 53 alt hanna.jakobsson@ncc.se.

 

Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 26 september.

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Mark