NCC

Platschef Mark

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Är du en bra ledare, med affärssinne som trivs med att bygga framgångsrika grupper? Har du också flerårig erfarenhet av en ledande roll inom anläggningsverksamhet är det dig vi söker till oss på NCC Civil West!

I din roll som Platschef kommer att vara en del av en markgrupp på cirka 20 tjänstemän som utför mark, grundläggning och saneringsarbeten i regionen. Då vi har mycket att göra behöver vi nu bli fler till vår organisation. Välkommen med din ansökan!

Här är dina nya utmaningar

Som Platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.  Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av projektchef samt övriga specialister inom NCC.

Din Profil

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet som Platschef. Vi ser att du har gedigen kunskap inom byggbranschen med erfarenhet av små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markprojekt alternativt en bakgrund från tung industri.

Meriterande är om du har kunskaper inom geoteknik.

Du arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet, samt har förmåga att skapa effektiva och positiva relationer till andra. Du en erfaren ledare som är bra på att dagligen leda och fördela arbetet och skapar harmoni i gruppen. Du gillar ordning och reda. Som person är du affärsmässig, strukturerad, kommunikativ och van att hantera många parallella kontaktytor.  Du är lyhörd och tar hänsyn till andra medarbetares åsikter och perspektiv samt delegerar arbetsuppgifter med utgångspunkt i medarbetarnas kunskap och förmåga. Som ledare inom NCC är du en förebild gällande vår uppförandekod, inklusive våra värderingar, samt verkar aktivt för en god arbetsmiljö

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projekt i Göteborgsområdet.

Kontaktpersoner

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Specialist Jonas Andersson på telefon 0790-787939. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Anders Eliasson på telefon 031-7715128.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 2018-10-10.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Mark