NCC

Platschef Mark

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Platschef Mark 
NCC Civil South har många spännande projekt i Malmö- och Helsingborgsområdet som vattentornet, landborgsgaraget och sjukhuset. Därför kommer vi att behöva förstärka vår organisation med en platschef för markarbeten.

 

 

Rollen hos oss
Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid.


Du arbetar tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Till stöd har du entreprenadingenjör och projektchef samt övriga specialister inom NCC.


Du har ansvar för arbetsmiljö på projektet. Du bidrar aktivt till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.


Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen.

 

 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markarbeten.


Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt.


Du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i projekt.


Vi ser positivt på om du har en högskoleexamen.

 

 

Dina egenskaper
Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga och har ett stort kundfokus samt har ett medskapande förhållningssätt. Du trivs med att ta ansvar samt har förmåga att fatta beslut.

 

 

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Körkort krävs.

 

 

Kom och utvecklas!
Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna projektchef Eleonore Andersson, eleonore.andersson@ncc.se

 

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 17 augusti.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Mark