NCC

Platschef Installationer

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?

 

Rollen hos oss

Som platschef installationer ansvarar du för att installationssamordningen i ett stort komplext sjukhusprojekt. Inom rollens ansvarsområde ingår både att stötta och kontrollera leveransen från de installatörer som är med och formar sjukhuset. I installationsblocket har du ett övergripande ansvar för ett antal installation samordnare med olika specialistkompetenser.

Rollen är övergripande för samtliga installationer och det är viktigt att du delegerar ansvar för att inte fastna i tekniska detaljer. Du rapporterar till projektchef för produktionen som ansvarar för den totala leveransen och produktionstidplanen. Vi anser att tidsplanering är en av grundfundamentet till ett lyckat projekt och kommer använda oss av KPI (key performance indicators) för att säkerställa framdrift.

Du kommer att deltaga i det ekonomiska avstämningsarbetet tillsammans med entreprenadingenjörer och våra installatörer. Till hjälp kommer vi ha en tidsplanerare inom organisationen. Du kommer arbeta inom en stor organisation och har många kontaktytor både internt, externt och hos sjukhusets verksamhet.
 

Dina erfarenheter och kompetenser

Vi söker dig som har relevant utbildning och flera års erfarenhet som installation samordnare eller ansvarig över flera installationstyper. Du ska ha erfarenheter av större komplexa projekt inom läkemedel, process eller sjukhusprojekt. Du kommer ställas inför ett antal komplexa uppgifter och utmaningar och din egenskap som problemlösare och ledare kommer vara avgörande för att lösa kommande uppgifter. Att du har ledaregenskaper och på ett prestigelöst sätt får med dig medarbetare och konsulter att jobba mot gemensamma mål kommer vara en framgångsnyckel. Vi uppskattar mångfald och ser det som en styrka att vi har olika erfarenheter och kunskaper.
  


Ytterligare information
 
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektkontoret på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Robert Carlsson, Projektchef på telefon 0790-72 77 85.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-05-12


Kom och väx hos oss! 
Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan till oss!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Installationer