NCC

Platschef Infra

Inom Avdelning Anläggning Väst finns specialistkompetens inom Infra, Mark och Betong. Det närmaste decenniet står Göteborgsregionen inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt med utbyggnaden av E20, Hamnbanan och Västlänken med tillhörande stationer som några exempel. På längre sikt är även stora järnvägsprojekt planerade i vår region. Vi ser mot denna bakgrund mycket positivt på framtiden inom Anläggningsverksamheten i vår geografi och söker nu en platschef som vill arbeta i stora infrastrukturprojekt.

Här är dina nya utmaningar 
Som platschef i ett större infrastrukturprojekt leder och ansvarar du för hela eller delar av projektets planering och genomförande. Det innebär att du i ditt dagliga arbete bland annat har ansvar för kundkontakter, samordnar egna resurser och underentreprenörer och leder produktionen mot fastställda mål. Du har även personalansvar och ekonomiskt ansvar för projektet eller delar av projektet. Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är struktur, ordning och god tillgång till stödresurser inom kalkyl, planering, inköp, arbetsmiljö och projektering.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller motsvarande samt flerårig arbetslivserfarenhet som självständig platschef inom anläggningsprojekt.  Vi söker dig som antingen redan nu har erfarenhet från större projekt och som söker nya utmaningar eller dig som har erfarenhet från mindre anläggningsprojekt. För dig som har erfarenhet från mindre anläggningsprojekt erbjuder vi möjlighet att jobba med större projekt och i en större organisation.  Du som söker har god erfarenhet av att leda medarbetare och produktion. Du har en förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Vi tror också att du månar om att verka för en god arbetsmiljö. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och drivande. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål.

Kom och väx! 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information 
Anställningsform är tillsvidare på heltid i Göteborgsregionen. Vid frågor om tjänsten kontakta Ola Granbom, Produktionschef, 070- 560 90 66 eller Hanna Jakobsson, HR Specialist, 070-088 78 53. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Infra