NCC

Platschef Industri och Anläggning

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Avdelning Infra Services är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten samt helhetslösningar för säkra trafikmiljöer liksom drift- och vägservice. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

NCC InfraServices Gävleborg har för närvarande ett flertal projekt igång och behöver därför utöka med ytterligare en engagerad platschef inom industri och anläggning som vill vara med att driva och påverka projekt från start till mål. 

Rollen hos oss
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du en trygg organisation och en tätt samarbetande grupp som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga kvalité och resultat. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver några års erfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande inom industri och/eller anläggning. Alternativt att du har erfarenhet inom annat teknikområde såsom mark och väg. Vi ser även att du har datorvana. Kalkylkunskap är meriterande.

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett gott sinne för ekonomi och en god planeringsförmåga. Du har ett högt engagemang, tycker om samarbete samt har ett högt fokus på affärsmässighet. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att skapa kontakter och långvariga relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper i rollen då mycket av det dagliga arbetet handlar om problemlösning.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i första hand i Gävleborg. Provanställning kan komma att tillämpas. Projekt inom hela avdelning InfraServices Uppsala/Gävle/Dalarna kan bli aktuella. Körkort ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Christian Norrby, HR-Specialist. Tel: 070-0888311.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så fort som möjligt, men senast 2018-02-28.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Gävle

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Industri och Anläggning